CENTAR STAKLENE OPEKE
 

Novosti

AKCIJA STAKLENIH STIJENA DO 30.05.2017.
Iskoristite akciju za staklene stijene:
STAKLENA VRATA: kaljeno staklo 8mm, dim: 80*200 cm, panti staklo-zid, okrugla ručkica, dostava i montaža =2.100,00 kn +pdv
STAKLENA STIJENA FIKSNA: kaljeno staklo 8mm, dim: 120*210 cm, eloksirani U profil, držač za fiksnu stijenu, dostava i montaža= 2.100,00 kn +pdv
Troškovi prijevoza računati su na području Zagreba (i okolice 50 km). Udaljenost veća od 50 km, dodatno se računa na ci...
više
PROZOR OD STAKLENE OPEKE

U ponudi nudimo prozor od staklene opeke. Staklena opeka dimenzija 19*19*5 cm ugrađena je u pvc okvir, sa minimalnom fugom od 0,3 cm.

Prozor se može otvarati klasično i na ventus. Prozori se izvode prema potrebni Vašeg otvora, maksimalno do 1 m2.

Uzorak opeke je proziran zrnati model.


više
NANO PREMAZ za tuš kabine

Nanio premaz zaštiti će Vašu staklenu tuš kabinu, prozore, vrata, kućišta, porculanske umivaonike i kade, keramičke pločice, inox, granit i ostale površine. Nevidljivim štitom omogućuje zaštitu površina, odbijajući vodu, onečišćenja i mrlje, što spriječava adheziju i nakupljanje prljavštine, mrlje od kamenca, minerala, hrđe i dr. Samim time olakšava čišćenje.

Za sve dodatne informacije o proizvodu i načinu kori...

više
31.10.2016 NE RADIMO

Poštovani kupci,

obavještavamo Vas da je naš salon 31.10.2016. (ponedjeljak) zatvoren.

Za sva pitanja stojimo na raspolaganju na br. 098/574246

Lijep pozdrav,

Egle dizajn.

više
GODIŠNJI ODMOR 2015

Poštovani kupci i poslovni partneri, želimo Vas obavijestit da smo na kolektivnom godišnjem odmoru od 30.07.2015.-17.08.2015.

Sve informacije možete dobiti na broju telefona 091/2574-246

Lijep pozdrav,

Egle dizajn

više
Staklena opeka kao dio namještaja

Staklenu opeku nemojte koristiti samo u klasičnoj primjeni (na fasadama i sl.). Budite inovativni te je koristite kao di svakodnevnog namještaja: šankova/pultova u kućama, klubovima, kafićima, poslovnim prostorijama, crkvama, ribarnicama i sl.

Učinite Vaš prostor jedinstvenim koristeći široku paletu boja staklele opeke.

Zadovoljstvo nam je sa Vama napraviti Vaš prostor posebnim.

više
Staklena vrata i staklene pregrade
Iskoristite naše novitete, koristeći staklene stijene od kaljenog, lamistal ili drugog stakla po Vašem izboru. Svoj ured ili stambeni prostoru (npr. tuš kabinu, hodnik i sl.) obogatite sa jednostavnim ili pjeskarenim kliznim, jednokrilnim ili dvokrilnim staklenim vratima.
više
Staklena opeka riješava problem kod legalizacije

Brzo, uredno, povoljno i praktično riješite problem prozora kod legalizacije, koristeći staklenu opeku u Sustavu Ezylay.

 

više
JESENJSKI POPUST
Odlučite s...
NOVI prizvodi

VETROPIANO je staklena opeka dimenzija 24x11,7x5,3

PEGASUS OPEKA 3D pojavila se u standardnoj dimenziji 19x19x8. Dvije vrste 3D opeka: sa izbočenim valom, te sa 3D kockicama na prednjoj strani opeke.

Kvaliteta i najniža cijena u Hrvatskoj

Ako u nekoj drugoj tvrtki iste djelatnosti nađete bilo koji proizvod iz našeg prodajnog asortimana
vezanog uz staklenu opeku ili uslugu montaže, iste kvalitete, po nižoj cijeni, tu cijenu i 10% dodatnog popusta nudi Vam EGLE.

--------------------------------------------------------------...
POGLEDAJTE EGLE NA TELEVIZIJI
Snimili smo prilog za emisiju 4 ZIDA u kojoj objašnjavamo prednost i mogućnosti staklene opeke.

Prilog možete pogledati ovdje:                   &nb...
Staklena vrata i ograda od staklene opeke
Novi proizvodi u ponudi: obična i klizna staklena vrata, te balkonske i stubišne ograde od staklene opeke i aluminijskih okvira... 

OGRADE - VRATA -TUŠEVE pogledajte ovdje
Poziv budućim poslovnim partnerima
Ukoliko želite da svjetlost dođe i u Vaše skladište, a da pritom surađujete sa kvalitetnim i pouzdanim dobavljačem, javite nam se s povjerenjem!

KONTAKT
Dobivena LICENCA
EGLE d.o.o.  je krajem 2008. godine dobila SUGLASNOST Ministarstva zaštite okoliša, prostornog uređenja i graditeljstva za izvođenje radova sa staklenom opekom (tzv licenca).


Imamo zakonsko pravo izvođenja prozora od staklene opeke, zidanje staklenom opekom i montiranje pregrada od staklene opeke.