O nama

Poslovanje Egle dizajn-a započelo je 2010. godine, kada smo preuzeli poslovanje s tvrtke Egle d.o.o.
Tvrtka Egle d.o.o. osnovana je još 1992. godine. Svojim kvalitetnim i stručnim kadrom (komercijalista i montera) postala je glavni zastupnik staklene opeke SEVES za hrvatsko tržište. Egle dizajn d.o.o. nastavila je biti vodeća tvrtka za staklenu opeku, te je svoje poslovanje proširila na cjelokupnu ponudu stakla.
U svojoj ponudi nudimo: staklenu opeku, termo profile, niskoenergetsku i protupožarnu staklenu opeku, staklene stijene i staklena vrata, staklene tuš kabine, staklenu ogradu, staklene nadstrešnice, staklene klizne stijene za zatvaranje terasa, ogledala, kaljena i lamistal stakla.

Za sve navedene proizvode, pružamo maksimalnu podršku arhitektima, dizajnerima i krajnjem kupcu. Stručan tim djelatnika za Vas će obaviti sve potrebno od izmjere, razrade projekta, ponude, te ugradnje. Svoj kvalitetan rad jamčimo dugoročnom garancijom.

Sjedište nam je u Ježdovečkoj 103, Lučko gdje je smješten prodajni salon, proizvodnja i skladište. Osim u Zagrebu, imamo izložbeni salon i u Puli, Trierska 3. Egle dizajn ima jedan cilj a to je da: Unosimo svjetlost u Vaš prostor i brinemo i Vašim detaljima.

Katalog Egle Dizajn 2018